Trening

Disippeltreningsskole – DTS
Ungdom I Oppdrag Ålesund

Bevare troen på Jesus - Tjene andre slik Han gjør - Bygge et liv på Guds Ord! En Disippeltreningsskole er sammensatt for å gi deg undervisning og opplevelser som vil styrke deg og utruste deg til å vandre nært til Gud! Frilufts-DTS vil også gi deg opplevelser i norsk friluftsliv og erfaringer med misjonssarbeid i Papua Ny-Guinea. Formålet er å gi deg muligheten til å utvide dine perspektiver, og erfare at livet med Gud betyr å leve livet til det fulle.

Lokasjon: Ålesund, Norge

MER INFO...Bible School for the Nations

En kronologisk reise gjennom Bibelen, fra Skapelsen til Åpenbaringen. Lær om Guds karakter og natur, og hans hensikt for deg personlig og for nasjonene. Jobb gjennom vanskelige spørsmål og bli utrustet med verktøy for å studere Bibelen. Voks i å formidle Bibelens budskap for hvem som helst, når som helst og hvor som helst. Sett alt dette ut i aksjon i en outreach blant folk med begrenset tilgang til Bibelen.

Outreach-muligheter i blant annet Papua Ny-Guinea og Stillehavet.

Lokasjon: Kristiansand, Norge

MER INFO...
School of Navigation and Seamanship

Voks i dine sjømannferdigheter, bli utrusta til å jobbe i den maritime verdenen og bli kvalifisert til å jobbe på mange fartøy. Lær om navigasjon, maritime instrumenter, seilføring og rigging, maritime sikkerhetsprosedyrer, motorarbeid og mer. I dette kurset kombineres bibelske prinsipper i praktisk arbeid mens du utvikler din karakter. Engasjer deg i arbeidet til YWAM Medical Ships i Papua Ny Guinea der vi når ut med helsetjenester, disippelgjøring og trening.

Lokasjon: Newcastle, Australia

MER INFO...


Introduction to Global Health & Development

Dette kurset er for den som vil se samfunn blomstre fysisk, sosialt, emosjonelt og spirituelt. Om du har tidligere helseerfaring eller ei. Under kurset vil du bli fordypet i en kraftig kombinasjon av grunnleggende helseomsorg og samfunnsutviklingstrening, med et fokus på å forhindre sykdom fremme helhetlig velvære og istandgjøre samfunn til å utvikle sine styrker.

Lokasjon: Townsville, Australia

MER INFO...